Pris & Info

SANDRA HILA

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Småland


Bröllopspaket


En bröllopsfotografering kan vara allt ifrån en kort porträttsession till en heldag. Hur mycket ett bröllopspaket ska innehålla beror helt på hur era önskemål ser ut. Vi skräddarsyr ett paket tillsammans som passar er smak och era önskemål. Här nedan är de tre standardpaketen Silver, Guld och Platina. Tillval som prints och fotoböcker finns längre ner på sidan.Silver

Guld

Platina

Fotografering

Vigsel + Porträtt

Halvdag

Heldag

Alla bilder från dagen + redigerade bilder

Ja

Ja

Ja

Bildleverans på USB-minne

Ja

Ja

Ja


 

fr. 9 000:-

 

fr. 14 000:-

fr. 19 000:-

Bridal Boudoir | Morgongåva


Bridal boudoir är en sensuell fotosession. Temat i bilderna är tidlös elegans och mjuk sensualism. Bilderna levereras i en elegant fotobok. Det blir en spännande och högt uppskattad morgongåva! Dessa bilder tar man företrädelsevis några veckor innan bröllopet.

 

I priset ingår:

Fotografering med 1-2 ombyten.

Ett USB-minne med 20 redigerade bilder.

En fotobok, 20 x 30 cm, 10 uppslag.

 

10 750:- 

 

 

Fotoböcker


En fotobok är läcker både som minne från bröllopsdagen och som inredningsdetalj. Mina tre varianter är handbundna, har hård pärm och finns i väldigt många färger. 
Storlek

20 x 30

30 x 40 cm

Antal uppslag

10

20


3 500:-

7 000:-

Ert egna bröllopsmagasin

Ett roligt och modernt alternativ till de klassiska fotoböckerna är ett bröllopsmagasin! En hel tidning som bara handlar om er bröllopsdag! Det blir en fin detalj i inredningen och en uppskattad gåva till bröllopsgästerna. Tidningen är tryckt på högkvalitativt papper, mäter 22x28 cm och innehåller 52 sidor. Magasinet kommer att innehålla reportage från ert bröllop uppdelat i olika teman. Man kan givetvis lämna önskemål om teman. Några exempel:

* Brudens förberedelser

* Dukningen

* Maten

* Gästernas citat, anekdoter och lyckönskningar

* Barnbordet resonerar

 

20 st magasin, 23 000:-

(därefter 100:- per kopia)

Kontakt


Mina datum för bröllopsfotografering blir uppbokade snabbt. Tveka inte på att kontakta mig redan nu för att se om ert datum är ledigt. Jag svarar oftast inom 24 timmar.


 
 
 

KONTAKT


www.sandrahila.com

kontakt@sandrahila.com

+46 704 507 924


Godkänd för F-skatt


Sidan uppdaterad 2018-09-01

© Copyright. All Rights Reserved.