Pris & Info

SANDRA HILA

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Bröllopspaket

En bröllopsfotografering kan vara allt ifrån en kort porträttsession till en heldag. Hur mycket ett bröllopspaket ska innehålla beror helt på hur era önskemål ser ut. Vi skräddarsyr ett paket tillsammans som passar er smak och era behov. Välkomna att ringa eller maila mig för att boka tid för en konsultation! Här nedan är de tre standardpaketen och deras innehåll.

 

Silver

Guld

Platina

 

Fotografering

 

3 timmar

6 timmar

12 timmar

 

Alla bilder från dagen + redigerade bilder

 

Ja

Ja

Ja

 

USB + box

 

Ja

Ja

Ja

 

Prints

(2st A5 + 1st A4)

 

-

Ja

Ja

 

Print

(1st A3)

 

-

-

Ja

 

 

Fr. 5.000 :-

 

Fr. 10.000 :-

 

Fr. 15.000 :-

Porträtt

Porträttfotografering sker i Eksjö, antingen i min studio, ute i naturen eller i stan. Det finns alla möjligeheter att vara kreativ om du har egna fotoidéer som du vill förverkliga.

 

Fotografering

8 redigerade digitala bilder

Pris 1.500:-

 

 

 

Bridal Boudoir

Bridal boudoir är en sensuell fotosession. Temat i bilderna är klassisk skönhet, tidlös elegans och mjuk sensualism. Bilderna levereras i en elegant fotobok med tillhörande box.

 

Fotograferingen sker på förmiddagen på en plats som vi kommer överens om. Det kan exempelvis vara hemma hos dig, i min studio eller någon annan plats med fin miljö. Vi tar god tid på oss och provar olika klädbyten och poser. Bilderna sätts ihop i en fotobok som blir en uppskattad gåva från bruden till brudgummen.

I boudoirpaketet ingår:

 

Fotografering under en förmiddagstimme

USB med redigerade bilder

Fotobok, 22x16 cm, med tillhörande box

Pris från 5.000:-

Förlovningssession

Förlovningsfotografering är ett fint och romantiskt sätt att börja sin resa mot bröllopet på. Tillsammans hittar vi platser att fotografera på och bilderna sätts sedan ihop till en signeringsbok. Boken levereras i god tid innan bröllopet. I boken finns gott om plats där bröllopsgästerna kan skriva sina lyckoönskningar och hälsningar.

 

Fotografering

USB med bilder

Signeringsbok 20x30cm

Pris från 3.500:-

Ert egna magasin

Ett roligt och modernt alternativ till de klassiska fotoböckerna är ett bröllopsmagasin! En hel tidning som bara handlar om er bröllopsdag! Det blir en fin detalj i inredningen och en uppskattad gåva till bröllopsgästerna. Tidningen är tryckt på det bästa pappret för foto och tidningen har en påkostad och proffsig look. Den mäter 22x28 cm och innehåller 52 sidor. I tidningen finns reportage från ert bröllop uppdelade i olika teman. Man kan givetvis lämna önskemål om vilka teman tidningen ska skriva om. Några exempel:

 

Brudens förberedelser

Dukningen

Maten

Gästernas citat, anekdoter och lyckönskningar

 

20 st magasin, pris 8.000:-

därefter 100:- per kopia

 

Fotoböcker

 

Coffee table book

Denna bok har hård pärm och tunna blad vilket tillåter många bilder och sidor. Den finns i många olika färger och material, inklusive etsning på framsidan.

30x30 cm

40 uppslag

Pris 3.500:-

 

 

Fotobok Lyx

Detta är en stor, klassisk och tung fotobok med hårt pärm och tjocka blad. Den blir väldigt fin som inredningsdetalj och håller en mycket hög kvalitet. Båda storlekarna har 25 uppslag. Den finns i många olika färger och material, inklusive etsning på framsidan.

 

30x30 cm, pris 5.600:-

40x40 cm, pris 7.100:-

 

 

Bokpaket (7 fotoböcker)

Mor, svärmor, bästa vännen. Det finns många som gärna skulle vilja ha en helt egen fotobok av er dag. I detta bokpaket ingår sju böcker i tre olika storlekar med hård pärm. Böckerna har 25 uppslag och finns i linne eller konstläder i många olika färger.

Bokpaketet innehåller:

 

1st 35x25 cm

2st 25x18 cm

4st 18x13 cm

Pris 8.000:-

Kontakt

Har du frågor kring mina tjänster och produkter? Vill du göra en bokning för fotografering?

Tveka i så fall inte att kontakta mig.

 

 
 
 

www.sandrahila.com

 

kontakt@sandrahila.com

 

+46 704 507 924

 

Sidan uppdaterad 2017-12-07