SANDRA HILA

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Småland

 

Att höra en bild

 

Man kan tro att kameran är fotografens främsta verktyg. Men så är det inte. I alla fall inte för mig...

 

Jag har alltid tyckt om att berätta. Hur man kan beskriva människors känslor, tankar och handlingar i ord och bild har alltid fascinerat mig. Som ung drömde jag om att bli författare och historielärare. Jag ägnar än idag mycket tid åt historia, konst och språk.

 

Det är språket som är fotografens främsta verktyg. Tricket med att ta en intressant bild är att kunna berätta. Med språk menar jag inte bara det talade och det skrivna språket utan även bildspråk, symbolik och kroppsspråk.

 

Som bröllopsfotograf vill jag inte bara ta fina bilder. Jag vill ta bilder som kastar betraktaren tillbaka till den plats och tid när bilden togs. Den som ser bilden ska uppleva vad människorna tänkte och kände. Betraktaren ska kunna höra människors sorl, känna förväntan och ana hur maten smakade och hur musiken lät. En bild ska inte bara ses. Den ska höras.

 

Jag har fotograferat sedan 2007 och började med bröllopsfotografi 2014. När jag inte fotograferar studerar jag kommunikationsvetenskap. Jag målar tavlor i min lilla ateljé och ägnar mig åt hus och familj. Vill du veta mer om mig och mina projekt så besök gärna min blogg. Där delar jag med mig av tips, inspiration, idéer om allt som rör bröllop. Jag finns även på Instagram @sandra_hila och Facebook. Följ mig gärna!

Kontakt

 
 
 

KONTAKT

 

www.sandrahila.com

kontakt@sandrahila.com

+46 704 507 924

 

Sidan uppdaterad 2018-03-22

© Copyright. All Rights Reserved.