Om mig

SANDRA HILA

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Småland

 

Att höra en bild

 

Det finns många fotografer som tar vackra bilder. Endast en smula sinne för estetik och teknisk kunnighet krävs för det. Men jag vill något mer än att “göra vackert”...

 

Fotografier från er bröllopsdag bör vara mer än fina bilder. De bör vara en berättelse. En berättelse inte bara om dagen, utan om er och människorna omkring er. Bilderna ska berätta om hur nervös brudgummen var, hur högt brorsan skrattade åt sina egna skämt och hur mycket sminket smetade ut sig på mammas kinder. De ska berätta om hur ilsket tärnan svor när hennes klack gick av, hur stolt och lite bruten pappas röst lät när han höll sitt tal och om syskonbarnet som slickade på tårtan.

 

Jag har alltid tyckt om att berätta. Hur man kan beskriva människors känslor, tankar och handlingar i ord och bild har alltid intresserat mig. Som ung drömde jag om att bli författare och historielärare. Jag ägnar än idag mycket tid åt studier i kommunikation, historia, konst och språk.

 

För mig är yrket som fotograf synonymt med att vara berättare. Det räcker inte att en bild är fin. En bra bild ska höras. Den ska vara så målande att betraktaren kan känna smaken av maten som serverades och höra musiken som spelades. En duktig fotografs främsta verktyg är inte kameran, utan språket. Tricket med att ta en bra bild är att kunna berätta.

 

Jag har fotograferat sedan 2007 men började med bröllopsfotografi först 2014. När jag inte fotograferar studerar jag kommunikationsvetenskap vid Jönköping University. Jag målar tavlor i min lilla ateljé och ägnar mig åt hus och familj. Vill du veta mer om mig och mina projekt så besök gärna min blogg. Där delar jag med mig av tips, inspiration, idéer om allt som rör bröllop. Jag finns även på Instagram @sandra_hila och Facebook. Följ mig gärna!

Kontakt

 
 
 

KONTAKT

 

www.sandrahila.com

kontakt@sandrahila.com

+46 704 507 924

 

Godkänd för F-skatt

 

Sidan uppdaterad 2018-09-01

© Copyright. All Rights Reserved.